Tarieven

Hieronder vind je uitleg over onze gedifferentieerde tarieven. Wil je een keertje komen meedoen, dan mag het altijd en het is gratis! Meld je hier aan voor de proefles.

Uitleg differentiatie tarieven.
Met betrekking tot tarieven, wordt bij GCB maatwerk en flexibiliteit geboden afhankelijk van de periodes of locaties waar je traint. Daarnaast is het bijzondere aan trainen bij GCB, dat je het hele jaar, inclusief de schoolvakanties door kunt trainen, waardoor het lestarief lekker laag uitkomt als je over heel jaar rekent.
Onze tarieven verschillen per locatie. De reden hiervoor is dat de Capoeira-trainingen soms worden aangeboden binnen een andere gym, danscentrum, cultuurcentrum of budo-centrum waar eigen tarieven en voordelen voor leden gelden. Wij willen graag de flexibiliteit aan onze leden geven om van deze extra diensten en voordelen gebruik te maken en sluiten ons aan bij de geldende abonnementsstructuren van die locatie.
Leden van GCB komen wel regelmatig bij elkaar in een andere stad trainen, van harte welkom en meestal vrijblijvend.

Zie hieronder tarieven per locatie, heb je nog meer vragen, neem contact met ons op:

Email: palito@capoeirabrasil.nl
Tel: +31 (0) 6 14 77 12 45

Tarieven per locatie 2016-17.

Tarieven Utrecht: (Worden geupdate)

Volwassenen:

Kinderen:

Cursus BSO, klik hier voor meer informatie

Tarieven Ede

Klik hier voor meer informatie

Tarieven Tilburg

Klik hier voor meer informatie

Tarieven Roosendaal

Voor kinderen en volwassenen geldt hetzelfde tarief, kinderen en volwassenen trainen samen in dezelfde les.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP