Kom sporten bij Grupo Capoeira Brasil

De docenten van Grupo Capoeira Brasil geven lessen en workshops in heel Nederland. Klik op Algemene lesinformatie Nederland voor het overzicht of op jouw stad in de bovennavigatie onder "Lessen".

Meld je hier aan voor een gratis proefles! Of neem contact met ons op voor informatie over lessen in jouw stad: info@capoeirabrasil.nl

Grupo Capoeira Brasil verzorgt lessen voor volwassenen én kinderen door heel Nederland. Er wordt les gegeven in Amsterdam, Ede, Tilburg én Utrecht. Speciaal voor iedereen die graag kennis wil maken met capoeira is er de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen! Zie je jouw stad er niet bij staan, no worries! Regelmatig worden nieuwe groepen opgestart in bestaande en nieuwe steden, laat je gegevens achter of mail naar: info@capoeirabrasil.nl en we houden je op de hoogte.

Al onze lessen worden gegeven door erkende en ervaren docenten. Centraal in de lessen staat een positieve vibe in combinatie met hard werken! Tijdens de eerste lessen capoeira wordt je geïntroduceerd in de gevechtskunst van capoeira. Je maakt kennis met de basisstappen, de ginga, enkele basis aanvalstechnieken en je leert deze aanvallen te ontwijken. Ook wordt er aandacht gegeven aan de basis acrobatiek en je maakt kennis met de muziek die het capoeiraspel begeleidt. Naarmate je je ontwikkeld in capoeira, groeit je lichaamsbeheersing  en worden de technieken ingewikkelder. De focus verplaatst van de beheersing van individuele bewegingen naar  continuïteit van beweging, een goede "dialoog" en strategie in jouw spel. De technieken richten zich nu meer op takedowns en het verrassen van je partner.

Kijk de video hieronder voor een sfeerimpressie van onze groep!

TOP