Tarieven

Hieronder vind je uitleg over onze gedifferentieerde tarieven. Wil je een keertje komen meedoen, dan mag het altijd en het is gratis! Meld je hier aan voor de proefles.

Uitleg differentiatie tarieven.

Je kunt bij GCB het hele jaar door trainen, afhankelijk van de locatie ook in de schoolvakanties!

Onze tarieven verschillen per locatie. De reden hiervoor is dat de capoeira-trainingen soms worden aangeboden binnen een andere gym, danscentrum, cultuurcentrum of budo-centrum waar eigen tarieven en voordelen voor leden gelden. Wij willen graag de flexibiliteit aan onze leden geven om van deze extra diensten en voordelen gebruik te maken en sluiten ons aan bij de geldende abonnementsstructuren van die locatie.

Leden van GCB komen wel regelmatig bij elkaar trainen op een andere locatie dan waar zij lid zijn. Iedereeen is van harte welkom en meestal is zo’n gastles vrijblijvend (gratis).

Email: info@capoeirabrasil.nl
Tel: +31 (0) 6 14 77 12 45

Tarieven Volwassenen

Utrecht & Amsterdam
De lessen in Utrecht en Amsterdam maken gebruik van dezelfde abonnementstructuur. Met een abonnment of strippenkaart kan dus in beide steden getraind worden. De actuele tarieven vind je hier

Tilburg
De capoeira lessen in Tilburg worden georganiseerd vanuit danschool factorium. De actuele tarieven vind je hier

Ede
De capoeira lessen in Ede worden georganiseerd door Budo Academy Physical De actuele tarieven vind je hie

Tarieven Kinderen

Utrecht
De lessen voor basisschool kinderen worden georganiseerd door de CursusBSO, meer informatie over tarieven en inschrijven vind je hier.

Ede
De jeugdlessen in Ede worden verzorgd door Budo Academy Physical. De tarieven voor jeugd vind je hier.

Tilburg
De capoeira lessen in Tilburg worden georganiseerd door danschool factorium. De actuele tarieven vind je hier.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP